Un bărbat din comuna Hilișeu Horia, județul Botoșani, și-a ucis soția cu o toporișcă, apoi s-a spânzurat/Cei doi au fost găsiți morți luni dimineață de mama femeii!

Vecinii afirmă că certurile erau o rutină, chiar dacă familia părea fericită. Bărbatul obișnuia să o agreseze frecvent pe femeie în crizele sale de gelozie. Se pare că astfel de incidente au avut loc și în acest weekend.

Cei doi au participat la o nuntă sâmbătă seara, dar bărbatul a avut o nouă criză de gelozie care s-a prelungit și în ziua de duminică. Fiind exasperată de violența și amenințările soțului ei, femeia a apelat numărul de urgență 112 pentru a cere ajutorul poliției.

Conform rudelor, polițiștii s-au deplasat la domiciliul cuplului, dar nu au luat măsuri restrictive împotriva bărbatului. Cu toate acestea, acesta a fost invitat la sediul poliției luni dimineață pentru a fi audiat.

Tot luni dimineață, bărbatul în vârstă de 53 de ani a luat o toporișcă și a lovit-o cu putere pe soția sa, în vârstă de 47 de ani, în timp ce aceasta dormea.

Ulterior, s-a dus în grădină și s-a spânzurat de un copac. Mama femeii a descoperit trupurile neînsuflețite atunci când a venit la casa fiicei sale, fiind îngrijorată că aceasta întârzia la muncă, într-un magazin din sat.

Autoritățile desfășoară investigații pentru elucidarea circumstanțelor și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și ucidere din culpă, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *