Sursă: adevarul.ro

IPJ Galați declară că la data de 27 aprilie, în jurul orei 21,50, la Secţia 4 Poliţie Galaţi o femeie a sesizat telefonic o plângere cu privire la o posibilă tentativă de viol asupra fiicei sale minore, în vârstă de 14 ani.

Verificările polițiștilor ne spun că fata mergea pe o strada din cartierul ei în jurul orei 19:00 iar un bărbat în vârstă de 43 ar fi încercat să o abordeze. Acesta a tras- de haine și a adus-o în curtea unde locuiește, însă din fericire fata a reușit să fugă. Aceasta a ajuns acasă și le-a povestit părinților ce s-a întâmplat.

Bărbatul după câteva zile s-a prezentat la Judecătoria Galați, unde a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind condus şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

Pe data de 30 aprilie la ora 05:18 aceasta a fost găsit spânzurat în camera de deţinere. Acesta a folosit un cablu de telefon fix montat pe unul dintre pereţii încăperii.

După efectuarea activităţilor de cercetare, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi urmând efctuarea necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

Sursă: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *