Sursa foto: Schulmeister Consulting

Un individ din Thailanda susține că a obținut un câștig la loterie utilizând numerele generate de ChatGPT.

Deși suma câștigată nu este considerabilă și nu îi va schimba viața, el consideră că este o realizare, întrucât nu a reușit niciodată să obțină un astfel de câștig prin alegerea proprie a numerelor. Într-o postare pe o rețea socială, el a explicat modul în care a folosit inteligența artificială pentru a selecta numerele și a menționat că nu este prima dată când a recurs la această metodă.

Într-un videoclip care a devenit viral pe TikTok, Patthawikorn Boonrin explică că a inclus câteva elemente specifice loteriei și câteva numere câștigătoare anterioare, după care a solicitat chatbot-ului să-i genereze numere cu potențial. ChatGPT i-a generat numerele: 57, 27, 29 și 99. În postarea sa, Boonrin demonstrează cum a utilizat sistemul pentru a genera o serie de numere câștigătoare, luând în considerare anumiți parametri de calcul, conform relatărilor de surse de informare din Thailanda citate de tz.de.

După ce și-a făcut publică povestea, individul a devenit faimos în media locală. În consecință, într-un reportaj pentru postul de știri local CatDumb, a declarat că a fost avertizat de ChatGPT cu privire la faptul că loteria este bazată strict pe noroc și că ar fi indicat să nu se concentreze prea mult asupra jocurilor de noroc, ci mai degrabă să își dedice timpul unor activități fizice.

Bărbatul din orașul Ubon, situat în partea de nord-est a Thailandei, a declarat că, deși suma pe care a câștigat-o la loterie nu este foarte mare, el este mulțumit deoarece nu a avut niciodată noroc în trecut la loterie alegându-și propriile numere.

Sursa: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *