DORU NICA / MEDIAFAX FOTO

În Gorj, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care fusese dat dispărut de la domiciliu încă de luni, a fost găsit decedat în albia unui râu!

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, care plecase de acasă încă de luni și al cărui portret fusese făcut public miercuri, când Poliția a cerut sprijinul comunității pentru a-l găsi, a fost găsit decedat vineri, în albia unui râu.

Corpul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Târgu Jiu a fost descoperit vineri, în albia râului Amaradia, în perimetrul municipiului Târgu-Jiu. Tatăl bărbatului a alertat Poliția că fiul său nu s-a întors acasă de luni. Miercuri, autoritățile Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au difuzat descrierea și fotografia bărbatului, cerând publicului să sune la autorități în cazul în care îl vede. În paralel, polițiști, jandarmi și pompieri au desfășurat operațiuni de căutare, iar trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit vineri.

IPJ GORJ: „Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă, urmând a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *