Un om de afaceri din Vaslui a transformat uscătorul blocului într-un penthouse și l-a pus la închiriat în regim hotelier

Vecinii, revoltați de transformarea uscătorului în penthouse și de faptul că omul de afaceri nu deține autorizație pentru aceste modificări, au făcut sesizări la primărie. Cu toate acestea, în loc să se ocupe de situația reclamată, autoritățile locale s-au autosesizat și au început să verifice apartamentele locatarilor, pentru a vedea dacă aceștia au făcut modificări fără autorizație.

Revendicările locatarilor au rămas fără răspuns din partea primăriei, iar în schimb, aceștia s-au trezit că sunt supuși unor verificări. Unul dintre locatari a exprimat frustrarea sa, considerând că acest comportament este ipocrit din partea autorităților.

Locatarii, nemulțumiți de această situație, intenționează să-și caute dreptatea în instanță. Cu toate acestea, întâmpină dificultăți în obținerea documentelor necesare pentru dosarul de instanță din partea primăriei, care le-a sugerat să facă o nouă sesizare, pretinzând că cea anterioară s-a pierdut.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *