logo
RNTV Live

Un bărbat din comuna Fulga, Prahova, a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc

droguri-pastile-shutterstockfoto-scaled
Constantin Corina

Într-o acțiune desfășurată pe data de 13 februarie curent, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au procedat la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Prahova.

Mandatul viza un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în comuna Fulga.

Individul în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 2 luni de închisoare pentru infracțiuni grave, inclusiv trafic de droguri de mare risc în formă continuată și deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, în formă continuată.

După procedurile legale, bărbatul a fost escortat și predat autorităților penitenciare, fiind condus la Penitenciarul Mărgineni pentru a-și îndeplini pedeapsa. Această acțiune reprezintă un pas important în aplicarea legii și asigurarea justiției în comunitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor