Un bărbat din Caraș-Severin a fost trimis în judecată pentru violul asupra ambelor fiice vitrege/Una dintre acestea a rămas însărcinată și a dat naștere unui copil!

Un individ din județul Caraș-Severin a fost trimis în judecată joi sub acuzațiile de viol în formă continuată și viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată, victimele fiind fiicele sale vitrege. Ambele fiice au rămas însărcinate, iar una dintre ele a dat naștere unui băiat.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, abuzurile au durat câțiva ani în cazul fetei mai mari și câteva luni în cazul celei mici, care este minoră.

Conform comunicatului emis de Parchet, individul a început să o violeze pe fiica vitregă mai mare în vara anului 2019, iar violurile au continuat până în vara anului trecut, rezultând nașterea unui băiețel în urma relațiilor abuzive.

La scurt timp după încetarea violurilor asupra fiicei mai mari, bărbatul a început să abuzeze o altă fiică vitregă, care și ea este minoră.

Procurorii au precizat că, între noiembrie 2023 și februarie 2024, individul a continuat să întrețină raporturi sexuale cu cea de-a doua fiică vitregă, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra. Ca rezultat, minora a rămas însărcinată.

Joi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus emiterea rechizitoriului și trimiterea în judecată a suspectului. Acesta se află în arest preventiv și va fi judecat pentru viol în formă continuată și viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *