logo
RNTV Live

Poliţiştii s-au săturat de el!Un client vechi al oamenilor legii, prins în trafic după o nouă lovitură

Mihai Constantinescu

Un bărbat din Breaza, reţinut de poliţişti

Poliţiştii s-au săturat de el!Un client vechi al oamenilor legii, prins în trafic după o nouă lovitură.

Este vorba despre un bărbat de 41 de ani din orașul Breaza. Cercetările poliţiştilor a condus la concluzia că  în perioada  5 octombrie 2017 – 16 ianuarie 2018, ar fi pătruns în mai multe locuințe și societăți comerciale din Vălenii de Munte, Găești și Brașov, de unde ar fi sustras sume de bani, bijuterii, articole vestimentare si diverse alte bunuri, în valoare totală de 35.000 de lei.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/videohot-elegant-surprins-la-furat-de-cascaval-s-intamplat-intr-un-magazin-din-ploiesti/

Săptămâna aceasta a încercat să dea o nouă lovitură. A încercat să pătrundă prin efracție într-o locuință din Brașov, fără a reuși însă. La scurt timp, polițiștii au reușit depistarea și interceptarea acestuia în trafic, pe raza localității Comarnic. În autoturismul suspectului au fost descoperite mai multe obiecte utilizate de acesta pentru a da spargerile.

Ulterior, la aceeași dată, la domiciliul acestuia a fost efectuată o percheziție unde s-a găsit un întreg arsenal de scule cu care opera pe timpul spargerilor.

Se pare că bărbatul ar fi autorul a şapte spargeri de locuinţe şi societăţi comerciale.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere de sesizare a instanței în vederea luării măsurii arestării preventive.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.roFoto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor