Sursă foto: Hindustan Times

Un șofer disperat de coada foarte mare de la punctul de trecere a frontierei, a depășit coloana de mașini și a intrat pe banda de ieşire din ţară, conducând pe contrasens, relatează Replica Online.

În momentul în care a fost oprit de polițiștii de frontieră, a lovit pe unul dintre aceștia cu mașina și și-a continuat drumul, fiind oprit în zona Staţiei CFR Mangalia ca urmare a intervenţiei unui alt echipaj de poliţie de la serviciul rutier, care între timp fusese alertat şi care i-a blocat trecerea. Pentru aceste fapte a primit un an și 4 luni de închisoare cu executare, însă sentința nu este definitivă.

Instanța a apreciat că nu se impune ca pedeapsa să fie extrem de blândă, deoarece din modul de comitere a infracțiunii ”se deduce ușurința și nepăsarea cu care inculpatul a încălcat legea penală ignorând orice regulă de trafic în zona frontierei de stat în disprețul tuturor participanților la traficul rutier”.

Instanța a decis condamnarea lui Ionuț Matache la la pedeapsa de 1 an și 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în stare de detenție în penitenciar.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *