logo
RNTV Live

Un bărbat băut și fără permis a făcut prăpăd în jurul lui

accident-ploiesti-2
Mihai Constantinescu

Un bărbat băut și fără permis a făcut prăpăd în jurul lui. S-a întamplat ieri pe o stradă din orașul Vălenii de Munte . .

Bărbatul în vârstă de 30 de ani se deplasa la volanul unui autoturism, pe strada Valea Gardului din oraș. La un moment dat a acroșat un alt autoturism care se afla parcat regulamentar, spargându-i oglinda retrovizoare.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În baza probatoriului administrat față de bărbatul din orașul Vălenii de Munte a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor