logo
RNTV Live

Un bărbat a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei după ce a aruncat gunoaie într-o pădure din Gorj

gunoaie-carosabil
Constantin Corina

Un bărbat a fost amendat cu 10.000 de lei de către polițiștii din Gorj după ce a descărcat mai multe deșeuri dintr-o autoutilitară la marginea unui drum comunal și în pădurea din apropiere. Autoritățile au intervenit pentru a sancționa astfel de comportamente care contribuie la poluarea mediului înconjurător

Conform informațiilor furnizate de Poliția Gorj, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au impus o amendă în cuantum de 10.000 de lei unei persoane care a aruncat gunoi menajer în localitatea Fărcășești. Autoritățile au intervenit pentru a sancționa astfel de comportamente care contribuie la poluarea mediului înconjurător.

Individul a fost depistat de polițiști în timp ce descărca mai multe deșeuri dintr-o autoutilitară, atât la marginea unui drum comunal, cât și în pădurea din apropiere, care este sub incidența Ocolului Silvic Târgu Jiu.

În plus față de amendă, bărbatul a primit și o sancțiune suplimentară obligatorie, constând în obligația de a aduce suprafețele de teren la starea inițială.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor