Sursă foto: B1.ro

Un bărbat a încercat să violeze o vânzătoare, într-un magazin din Câmpeni, judeţul Alba. Din fericire, femeia a reuşit să fugă şi a anunţat Poliţia, suspectul fiind arestat!

Un individ din Câmpeni, județul Alba, este sub anchetă pentru tentativă de viol, după ce a pătruns într-un magazin din localitate și a încercat să comită actul infracțional asupra vânzătoarei. Femeia a reușit să se elibereze și a alertat imediat Poliția, conducând la arestarea preventivă a agresorului.

Incidentele au avut loc în dimineaţa zilei de vineri, 12 ianuarie.

IPJ ALBA: „Din cercetări a rezultat că, în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2024, bărbatul ar fi intrat într-un magazin din Câmpeni unde, prin violenţă, ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o angajată a magazinului. Femeia a reuşit să scape şi s-a deplasat la poliţie unde a depus plângere.”

Poliţiştii din Câmpeni l-au identificat pe agresor şi l-au reţinut pentru 24 de ore: este vorba despre un bărbat de 35 de ani, din Câmpeni. 

În data de 13 ianuarie, individul a fost adus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, iar mai apoi a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni. Acesta din urmă a decis să îl cerceteze în stare de arest preventiv pentru comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *