logo
RNTV Live

Un bărbat a fost plasat în arest preventiv după ce a agresat un câine și a încercat să-l spânzure

inchisoare
Dudau Andreea Valentina

Constanța: Un bărbat a fost plasat în arest preventiv după ce a bătut un câine și a încercat să-l spânzure. Animalul a fost lovit în mod repetat cu picioarele și cu coada unui topor!

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din județul Constanța a fost plasat în arest preventiv în urma acuzațiilor că a bătut un câine și a încercat să-l spânzure. Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de schingiuire a animalelor.

Evenimentul s-a petrecut în data de 16 martie 2024, în jurul orei 17:00, în curtea locuinței sale din satul Corbu, județul Constanța. Bărbatul, denumit B.S., a încercat să atârne câinele de grinda casei folosind o sârmă, după care l-a lovit repetat cu picioarele și coada unui topor.

În urma unei percheziții domiciliare efectuate la data de 25 aprilie 2024, câinele agresat și o cățea cu cinci pui, în vârstă de aproximativ o săptămână, au fost găsite la locuința inculpatului.

Câinii au fost preluați și transportați la un adăpost de animale pentru îngrijire și protecție.

Anchetatorii au descoperit că individul a comis fapta în stare de recidivă postexecutorie, având în vedere că în data de 18 august 2022 fusese condamnat de o instanță de judecată la un an și trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru amenințare în formă continuată.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus arestarea sa preventivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor