Sursa: libertatea.ro

Un balcon din metal, fără podea sau ușă care să facă legătură cu interiorul, este montat la etajul unei clădiri istorice din Brăila.

Acesta a devenit viral pe rețelele sociale și a trecătorilor, unii spunând că ar trebui transformată într-un obiectiv turistic, potrivit Observator.

Imobilul de care este prins balconul se află pe strada Unirii, în centrul istoric al orașului. Clădirea este proprietate privată, are la parter un punct de lucru al unei societăţi comerciale, iar la etaj nu locuieşte nimeni, conform sursei citate.

„Arată mai mult comic decât interesant. Excelent, bun arhitect. Doar scunele îi mai lipsesc”, a spus un localnic. „Cine a făcut fațada asta trebuia de atunci dat jos. E o greșeală mare a proprietarilor”, a spus altul.

„Balconul de la Verona, celebrul, atrage sute, mii, milioane de vizitatori, eu cred că și acest balcon, care este într-o cheie comică până la urmă, poate fi un reper. Important este să găsim atracții şi oamenii să se amuze”, a spus Pătrășcan, pentru Observator.

Caricaturistul face referire la Casa Julietei, un muzeu din Verona unde se află balconul care l-a inspirat pe Shakespeare pentru piesa Romeo și Julieta.

Sursa: Radio Romania

Sursa: libertatea.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *