Două persoane au fost evacuate dintr-un avion care s-a prăbușit în timpul emisiunii aeriene Thunder Over Michigan, duminică după-amiază, conform autorităților.

Ambii indivizi nu au suferit răni substanțiale; cu toate acestea, ambii au fost transportați la un spital din apropiere ca măsură de precauție, potrivit unui comunicat al Autorității Aeroportului Wayne County.

Ulterior, avionul a coborât în zona de parcare a unui ansamblu de apartamente învecinat, luând contact cu vehicule goale, după cum a precizat autoritatea aeroportuară. Niciun rezident din complexul de apartamente nu a suferit vreun prejudiciu, se mai menţionează în comunicat.

Cele două persoane, care s-au parașut din avion, au aterizat în Lacul Belleville, a declarat Administrația Federală a Aviației pentru CNN.

Agenția a descris aeronava ca fiind un avion cu reacție MiG-23 și a spus că cei doi indivizi au fost ejectați chiar la sud de aeroportul Willow Run, lângă orașul Ypsilanti.

Liderii Thunder Over Michigan, un eveniment de două zile de spectacole aeriene, au spus că vor opri spectacolul după o „situație”, dar nu au împărtășit detalii suplimentare.

„Vă rugăm să intrați în vehiculele voastre și să ieșiți calm din aerodrom”, se spunea în postare.

„Vă rugăm să aveți răbdare, deoarece controlăm traficul în zonă.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *