logo
RNTV Live

Un antreprenor român a venit cu o idee neconvențională: livrarea mâncărurilor gătite „la pungă” direct în restaurante

index
Constantin Corina

După o investiție de peste 300.000 euro și un proces de cercetare de mai bine de 7 ani, un antreprenor român a avut o idee : livrarea mâncărurilor gătite restaurantelor în pungi închise ermetic

Mâncarea gătită și livrată în pungi închise ermetic are un termen de valabilitate de 21 de zile, fără a folosi conservanți.

Această soluție inovatoare a fost rezultatul unei cercetări îndelungate, ce a durat mai bine de 7 ani, și a implicat o investiție considerabilă de peste 300.000 euro. Tehnologia avansată utilizată în procesul de preparare asigură un produs final de înaltă calitate și sănătos.

Prin utilizarea unei mari varietăți de ingrediente provenite din ferme proprii și prin producția în cantități mari, prețurile produselor sunt cu aproximativ 60% mai mici decât cele din piață.

Aceste produse își propun să revoluționeze piața HoReCa din România, devenind principalul furnizor de mâncare gătită în următoarele 12 luni.

“Soluțiile se pretează nu doar pe restaurante. Merg foarte bine pe autoservire, pe operațiuni all inclusive, pe consumuri colective mari – fabrici și șantiere, etc. Pe lângă faptul că se economisește enorm din costurile cu personalul – nu mai ai nevoie de personal specializat în bucătărie, se elimină costuri energetice importante – nu mai pornești cuptoare în aceeași cadență, nu mai e nevoie de spații de depozitare la fel de mari. Încălzirea se face direct în pungă și scade astfel cantitatea de gunoi din locații”, a adăugat Șoneriu, conform Ziarului Adevărul.

Cu sediul în Brașov, aceasta deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită, acoperind întregul lanț de producție, de la fermele de animale până la abator și fabrică. Ofertează cele mai bune soluții în zona de mâncare gătită, tranșare, produse specializate și proiecte personalizate.

Pe data de 16 iunie, compania va lansa gama de mici „Litălși” la evenimentul „Romania Day” de pe faimoasa stradă Broadway din New York.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor