Un rezident din Gura Vadului afirmă că Ferma Dacilor a fost edificată în mod nelegal, pe o porțiune din terenul său. Individul menționează că este implicat într-un litigiu cu primăria în această privință.

Corneliu Papina, un rezident din Gura Vadului, aduce acuzații lui Cornel Dinicu, proprietarul Ferma Dacilor, susținând că acesta a edificat complexul pe o porțiune din terenul său.

Individul afirmă că în acea zonă deține două hectare de teren și că Cornel Dinicu i-ar fi ocupat ilegal 1.500 de metri pătrați, construind Ferma Dacilor pe această parcelă din proprietatea sa.

Corneliu Papina a explicat la Antena 3 că aceasta presupusă acțiune a fost realizată cu complicitatea primarilor din ultima perioadă și că în prezent este implicat într-un litigiu cu Primăria Gura Vadului în legătură cu acest aspect.

În prezent, atât primarul actual al comunei Gura Vadului, cât și fostul primar, împreună cu un funcționar, sunt sub investigație în dosarul Ferma Dacilor.

Procurorii au constatat că atât primarul actual al comunei Gura Vadului, Nicolae Marius Sora, cât și fostul primar, Constantin Lungu, împreună cu un funcționar din primărie, au emis certificate de atestare a extinderii construcției, neglijând să verifice respectarea condițiilor impuse de lege.

Cei trei sunt cercetați acum pentru fals intelectual și abuz în serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *