logo
RNTV Live

Un adolescent în vârstă de 18 ani a încercat să jefuiască o sală de jocuri de noroc, dar a plecat fără să sustragă nimic

pacanele_costinesti
Dudau Andreea Valentina

Un adolescent în vârstă de 18 ani a încercat să jefuiască o sală de jocuri de noroc din Mamaia și a agresat o angajată. El s-a deplasat la local cu mașina mamei sale, pe care a condus-o, deși nu are permis!

Tânărul în vârstă de 18 ani este cercetat pentru tentativă de tâlhărie calificată, distrugere și conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Potrivit declarațiilor anchetatorilor, în data de 8 mai 2024, în jurul orei 05:00, inculpatul F.D., locuind împreună cu mama sa în orașul Năvodari, a luat cheile mașinii mamei sale.

Apoi, s-a suit la volanul autoturismului, parcat în apropierea blocului, și a condus fără a poseda permis de conducere până în stațiunea Mamaia, oprind în fața unei săli de jocuri de noroc. Acesta și-a acoperit capul cu gluga hanoracului și fața cu un obiect textil, intrând în sala de jocuri. Aproximându-se de bar, unde se afla operatoarea, tânărul i-a cerut acesteia banii obținuți din încasări.

Confruntat cu refuzul, el a sărit peste bar, lovind operatoarea și aruncând spre ea un obiect. Ulterior, a provocat haos în incintă, distrugând un telefon mobil, fără a reuși să sustragă bani.

Mai târziu, s-a întors la locuința sa, fiind găsit la data de 16 mai 2024, în cadrul unei percheziții domiciliare.

Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor