logo
RNTV Live

Un accident rutier GRAV a avut loc în Cluj/FOTO

ambulanta-fb
Dudau Andreea Valentina

𝗔𝗖𝗖𝗜𝗗𝗘𝗡𝗧 𝗚𝗥𝗔𝗩 𝗜𝗡 𝗝𝗨𝗗𝗘𝗧𝗨𝗟 𝗖𝗟𝗨𝗝: 𝗨𝗡 𝗕𝗔𝗥𝗕𝗔𝗧 𝗜𝗡 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗘 𝗚𝗥𝗔𝗩𝗔!

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și ai Gărzii Aghireșu au intervenit în această seară la un grav accident rutier care a avut loc pe E 81, în zona localității Șardu, comuna Sânpaul.

La locul incidentului au fost trimise două autospeciale echipate cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Acolo, au găsit un autoturism și două autoutilitare avariate.

În unul dintre vehicule, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani era încarcerat și prezenta multiple traumatisme, fiind în stare de inconștiență.

Pompierii au intervenit imediat, folosind echipamentele necesare pentru a ajunge la victima blocată în autoturism și pentru a-l extrage în condiții care să nu agraveze leziunile.

Bărbatul a fost extras și predat echipajului SMURD, care dispune de o unitate de terapie intensivă mobilă, pentru a primi îngrijiri medicale de urgență și a fi transportat la spital.

Potrivit primelor evaluări, starea bărbatului este gravă. Alți doi bărbați implicați în accident au fost examinați la fața locului de echipajele SMURD și SAJ și, ulterior, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Aceștia erau conștienți și cooperanți conform primelor evaluări.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor