Evitați zona Parcului Industrial: arde o porțiune de teren!

Sâmbătă, în jurul orei 14:30, un incendiu a fost sesizat în Parcul Industrial din Prahova. Arde o porțiune de teren, mai exact vegetație uscată. Încă nu se cunosc mai multe detalii sau de la ce a pornit incendiul.

ISU PRAHOVA: „Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată produs în zona pe Centura de Vest a municipiului Ploiești, zona Parcului Industrial. S-au deplasat la fața locului 4 autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă. La o primă apreciere ar fi vorba de o suprafață de aproximativ 5 ha. Exista pericolul de a fi cuprinsa de flăcări și o stana din zona însă animalele au fost relocate în timp util și pompierii intervin pentru a împiedica propagarea focului. Pentru moment, nu a fost emis mesaj RoAlert pentru degajarile de fum. Misiunea este în dinamică.”

ISU PRAHOVA menționează faptul că un alt focar există în apropiere, în zona Buda. Și în acest caz, acționează o autospecială de stingere și autofreza, ambele din cadrul Det.1 Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *