logo
RNTV Live
tymbark

ULTIM ORĂ: Un bărbat a dispărut în Deltă după ce două ambarcațiuni s-au ciocnit

inecat2
Dudau Andreea Valentina

Un bărbat de 30 de ani a fost declarat dispărut după ce două ambarcațiuni s-au ciocnit, în Deltă.

Sâmbătă, 17 septembrie, două ambarcațiuni cu turiști s-au ciocnit. La ora 13:28, după impact, o persoană de 30 de ani a fost declarată dispărută – este vorba despre un bărbat care se afla în una dintre ambarcațiuni.

La fața locului, în Delta Dunării, au intervenit pompierii şi poliţiştii pentru căutarea bărbatului. Poliţiştii continuă cercetările, împreuna cu ISU Tulcea în vederea identificării persoanei dispărute.

IPJ TULCEA: „Astăzi, în jurul orelor 12.10, s-a primit un apel pe 112 de la un cetăţean care a sesizat că, pe canalul Olguţa, pe raza localităţii Mila 23, a avut loc o ciocnire între două ambarcaţiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă şi nu a putut fi găsită. Persoana căzută în apă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani”.

Dispariția s-a întâmplat în urma unui accident naval la intersecţia canelelor Şontea cu Oguţa.

ISU TULCEA: „Căutările persoanei sunt efectuate în astfel de cazuri sub coordonarea poliţiei. În zona se află şi elicopterul SMURD pentru căutarea persoanei. În legătură cu evenimentul din zona localităţii Mila 23, din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan, intervin cinci subofiţeri cu ambarcaţiune SMURD şi o ambarcaţiune de tip IB5. Pompierii tulceni se află în zonă pentru căutarea unei persoane dispărută în apă”.

Se așteaptă noi detalii în acest caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor