logo
RNTV Live

UITE COMANDA, NU E COMANDA

Costin

Mai multe persoane s-au trezit cu politistii prahoveni in case. Oamenii legii au facut mai multe perchezitii intr-un dosar de inselasiune si fals informatic. Banuitii sunt cercetati ca ar fi facut mai multe comenzi online, cu plata ramburs. Pana sa vina comanda, anulau si cereau vouchere desi nu achitau niciun ban. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, la persoane cercetate pentru înșelăciune și fals informatic, în județul Prahova.

Din cercetări, a reieșit faptul că, persoanele ar fi indus în eroare mai multe societăți comerciale, prin intermediul unor adrese de e-mail fictive și ar fi achiziționat bunuri, creând astfel un prejudiciu, acestora, de peste 350.000 de lei. Ar fi comandat online produse, cu plata ramburs. Pana sa le vina produsele, anulau comanda si obtineau vouchere cu care mai apoi cumparau alte produse desi intial nu achitau niciun ban.

Cinci persoane sunt conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor