Sursa: recordvale.com

X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, și-a lansat oficial programul de venituri din reclame pentru creatorii eligibili din întreaga lume. Acest program oferă utilizatorilor verificați posibilitatea de a câștiga bani prin afișări de anunțuri pe tweet-urile și profilurile lor.

„Astăzi este ziua: Partajarea veniturilor din reclame este acum live pentru creatorii eligibili la nivel global. Configurați plăți din cadrul Monetizării pentru a fi plătit pentru postare. Ne dorim ca X să fie cel mai bun loc de pe internet pentru a-ți câștiga existența ca creator și acesta este primul nostru pas în a te răsplăti pentru eforturile tale”, a postat pe Twitter contul oficial al X.

Creatorii vor primi o parte din venitul publicitar generat prin conținutul lor. De fiecare dată când un utilizator vede un anunț pe postarea sau profilul său, platforma generează venituri din acea afișare, iar un procent din acest venit este împărțit cu creatorul.

Aceasta reprezinta o modalitate prin care creatorii își monetizează prezența pe X și să fie recompensați pentru valoarea pe care o aduc platformei prin conținutul lor.

Cum puteti fi eligibili

  • Trebuie să fie abonați la Blue sau Verified Organizations și să aibă minimum 15 milioane de afișări pe postările lor cumulate în ultimele 3 luni. În plus, ar trebui să aibă cel puțin 500 de urmăritori pe platformă. Aceste componente servesc drept factori de calificare pentru ca creatorii să participe la program și să aibă oportunitatea de a-și monetiza conținutul și de a câștiga venituri în funcție de implicarea lor și de urmărirea X.

Cei care îndeplinesc criteriile de mai sus vor trebui sa isi creeze un cont Stripe, care servește ca procesor de plăți al lui X pentru gestionarea plăților.

Pe lângă lansarea globală, Elon Musk a postat și pe Twitter un grafic care indică că utilizatorii lunari X au atins un nou maxim în 2023, chiar și după eliminarea roboților, susține el.

Sursa: livemint.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *