logo
RNTV Live

Turbulențe la Primăria Capitalei: Nicușor Dan își retrage atribuțiile viceprimarului Stelian Bujduveanu

https://portal.republikanews.ro/nicusor-dan-ii-da-judecata-pe-ponta-si-ghita-pentru-calomnii-repetate-daune-uriase/
Theo Tănăsescu

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a hotărât să îi revocare toate atribuțiile viceprimarului care este membru al PNL. Începând de acum, primarul Bucureștiului va fi responsabil pentru toate deciziile din primărie.

Stelian Bujduveanu avea în subordine activități ce țineau de transportul din Capitală, străzi, infrastructură, patrimoniu, toate acestea urmând să fie gestionate de acum de Nicușor Dan, informează Digi 24.

Această decizie vine după ce PSD și PNL au dat un comunicat în care anunțau că voor convoca o ședință extraordinară pentru bugetul Capitalei. Reprezentanții celor două partide au venit cu amendamente la comun și vor ca vineri să se întâlnească cu toți consilierii și cu primarul general.

Acesta a fost practic un semnal al coabitării dintre cele două partide înainte de începerea campaniei electorale, având în vedere că acest comunicat este semnat atât de către Gabriela Firea cât și de Sebastian Burduja –  liderii celor două filiale locale PSD și PNL .

Decizia lui Nicușor Dan poate fi luată ca o formă de răzbunare în contextul în carre bugetul capitalei nu a trecut după trei încercări.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor