Polițiștii din Tulcea au deschis o anchetă după ce un polițist a încercat să împiedice o persoană să îl filmeze și i-a lovit telefonul mobil

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au anunțat, marți, că polițiștii s-au sesizat după ce pe rețelele sociale a apărut un videoclip în care un polițist din cadrul Postului de Poliție Turcoaia ar fi lovit cu mâna telefonul mobil al unei persoane care încerca să filmeze. Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și cei ai Compartimentului Control Intern au început verificările în acest caz.

În imaginile postate pe o rețea de socializare se vede polițistul strigând la persoana care îl filmează: „Crezi că dacă mă filmezi mi-o fi frică de tine? Ți-am zis că nu ai voie?”. Apoi polițistul lovește telefonul respectiv, iar filmarea se oprește.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violente şi purtare abuzivă, materialul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea pentru a analiza şi a dispune”, au anunţat poliţiştii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *