La Hotelul Marriott din București, a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui nou-născut într-o pungă. Conform informațiilor furnizate de Poliția Capitalei, investigațiile au relevat că punga a fost abandonată de către o femeie în vârstă de 22 de ani, care era cazată la hotel.

Pe data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Secția 17 a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a fost informată de către un reprezentant al personalului unui hotel din Sectorul 5 despre descoperirea unui cadavru de nou-născut într-o pungă. Aceste detalii au fost comunicate de către Poliția Capitalei.

În urma notificării, forțele de poliție din cadrul Secției 17 au intervenit prompt la locul incidentului și au confirmat informațiile inițiale.

După desfășurarea anchetei, s-a constatat că punga a fost lăsată în urmă de către o tânără în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată în hotelul respectiv.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *