Tavi Colen, despre o împăcare cu Alin Oprea? Ce spune artistul după 17 ani de când cei doi nu își mai vorbesc?

Pentru Tavi Colen, cântărețul Alin Oprea nu mai există. A fost dat uitării pentru totdeauna, spune el. Astăzi, cei doi nu își mai vorbesc!

Tavi Colen a vorbit recent despre fostul său prieten și coleg, Alin Oprea: artistul a avut o reacție destul de dură la adresa lui. Tavi a spus că nu își dorește să reia legătura cu acesta și nici nu dorește să-și mai vorbească vreodată.

În urmă cu ceva ani, Alin Oprea și Tavi Colen formau una dintre cele mai iubite trupe de la noi, Talisman. În 2006, drumurile lor s-au separat. După 17 ani, Tavi face declarații despre fostul său coleg de breaslă: „L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm. A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut. Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur! Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării”, a spus Tavi Colen.

„Nu ne împăcăm! La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, a mai spus Tavi Colen.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *