logo
RNTV Live

Trupa de hard rock Kiss a decis să vândă drepturile de marcă și cântecele sale

dims.apnews
Dudau Andreea Valentina

Trupa de hard rock Kiss a anunțat că va vinde marca și cântecele sale pentru suma de 300 de milioane de dolari!

Trupa de hard rock Kiss și-a vândut catalogul de melodii și proprietatea intelectuală către un investitor suedez în domeniul muzical, Pophouse Entertainment, pentru o sumă estimată la peste 300 de milioane de dolari (237 de milioane de lire sterline). Acest lucru marchează retragerea trupei din concertele live, odată cu finalul turneului mondial “End of the Road”.

În urma acestei tranzacții, Pophouse a achiziționat nu doar drepturile asupra muzicii, ci și asupra întregului brand Kiss, inclusiv vânzările de proprietate intelectuală, permițând firmei suedeze să genereze în viitor conținut cu ajutorul inteligenței artificiale.

Compania, care a colaborat anterior cu Kiss la un proiect de avatar digital și a produs concertele “Abba Voyage”, va continua să exploateze marca și muzica trupei în diverse moduri inovatoare.

Kiss, fondată în 1973 de Paul Stanley și Gene Simmons, a devenit renumită pentru machiajul facial emblematic și hiturile precum “Rock and Roll All Nite” și “God of Thunder”. În ultimii 50 de ani, trupa a vândut aproximativ 100 de milioane de discuri.

Gene Simmons, inima antreprenorială a trupei, a comentat că, deși nu a oferit o sumă exactă, tranzacția ar putea implica “miliarde de dolari”. El a subliniat importanța parteneriatului și colaborarea cu cei mai buni prieteni pentru tot restul vieții lor.

CEO-ul Pophouse, Per Sundin, a lăudat, de asemenea, parteneriatul cu Kiss, evidențiind caracterul unic al mărcii și al muzicii lor, precum și faptul că au fani în toată lumea, din toate generațiile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor