logo
RNTV Live

Tren blocat la Arad: Sute de călători, inclusiv copii, au așteptat ore în șir în gara din Timișoara

razvan-victor-preda
Dumitrache Catalina

Sute de pasageri, inclusiv mulți copii, au trăit o experiență dezamăgitoare atunci când garnitura de tren care trebuia să îi transporte pe litoral s-a blocat la Arad. Incidentul a generat întârzieri și haos în traficul feroviar, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte ore în șir, fără a primi vreo explicație clară.

Evenimentul a fost însoțit de scene tensionate, oamenii fiind frustrați de lipsa de informații și de așteptarea prelungită. În timp ce unii pasageri așteptau în tren blocat la Arad, alții se confruntau cu aceeași situație în gara din Timișoara. Zeci de persoane au fost surprinse dormind în stație, în așteptarea aceluiași tren care întârzia să sosească.

Deși au trecut ore întregi de la blocarea trenului, pasagerii nu au primit explicații satisfăcătoare din partea personalului CFR. Nemulțumirea a crescut printre călători, mai ales printre copii, care se aflau în drum spre taberele de vară de pe litoral.

Traficul feroviar a fost grav afectat de defecțiunea trenului în apropierea localității Șagu din județul Arad. Chiar și după ce s-a reușit remedierea defecțiunii, întârzierile și confuzia au persistat. Pasagerii au exprimat frustrare și supărare în fața lipsei de transparență din partea companiei CFR.

Întârzierile și haosul au creat un impact negativ asupra tuturor călătorilor, în special a celor mai mici, care au așteptat cu nerăbdare să ajungă la mare pentru taberele de vară. Tensiunile au culminat cu momente în care pasagerii au fost expulzați din birourile angajaților CFR.

Chiar și după ore de așteptare, călătorii nu au primit o explicație satisfăcătoare cu privire la întârziere și au fost lăsați în confuzie. Această experiență dezamăgitoare scoate în evidență problemele în gestionarea situațiilor de criză în sistemul feroviar și necesitatea unei comunicări mai eficiente între autorități și pasageri.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor