Sursă foto: CSM Ploiești

Trei dintre sportivii secţiei de box a CSM Ploieşti se pregătesc intens pentru competițiile de toamnă, fiind convocați în loturile naționale de seniori și juniori ale României.

Seniorul Iulian Dumitrescu se află în pregătire la Bascov, unde „tricolorii” se antrenează în vederea participării la Campionatul European U22 din perioada 10-21 noiembrie. Acest stagiu în localitatea argeșeană se va desfășura pe parcursul întregii luni. Iulian Dumitrescu, campion național la categoria „86 kg” la seniori, face parte din lotul de seniori.

La Râmnicu Vâlcea, juniorul Fabian Stroe, campion european la categoria „52 kg”, se pregătește alături de lotul național pentru Campionatele Balcanice de Juniori ce vor avea loc între 18-29 octombrie. Deși competiția va avea loc la Vâlcea, Fabian Stroe nu va concura, ci se antrenează intens pentru Campionatul Mondial de Box pentru Juniori de la Erevan, desfășurat în perioada 21 noiembrie – 5 decembrie.

În paralel, la Râmnicu Vâlcea, Cristina Căldărariu, campioană națională la categoria „48 kg,” se antrenează cu lotul național de junioare. Aceasta a obținut recent titlul național și este concentrată și ea pe pregătirea la nivel înalt.

Sportivii secției de box a CSM Ploiești sunt pregătiți la club de antrenorii Titi Tudor și Adrian Pîrlogea.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *