Sursă foto: FC Petrolul

După ce s-au antrenat timp de două săptămâni în Slovenia, la Rogla, disputând trei meciuri amicale (cu un bilanț negativ), petroliștii s-au mutat de sâmbătă în Austria, pentru ultima parte a cantonamentului estival.

Primul antrenament desfășurat la Gussing a avut loc duminică. Acesta a prezentat mai multe noutăți, în ceea ce privește lotul galben-albastru disponibil pe timpul verii:

  • a revenit în rândul „lupilor” căpitanul Valentin Țicu, sosit de la Campionatul European U21;
  • stoperul portughezo-italiano-bissau-guinean Pedro Justiniano, proaspăt transferat, s-a pregătit pentru prima dată sub comanda lui Florin Pârvu;
  • mijlocașul Ismael Diomande a reluat pregătirea normală, după ce o lovitură la spate l-a ținut „pe tușă” la amicalele din Slovenia;
  • testați pe finalul cantonamentului din Rogla, francezul Toure și croatul Lozic nu i-au convins pe cei din staff și nu au mai fost deplasați și în Austria.

În plus, Petrolul a anunțat duminică despărțirea de fundașul stânga Mihai Velisar:

Mulțumim, Mihai Velisar!

„Din lotul echipei noastre nu mai face parte fundașul stânga Mihai Velisar, cel care a ajuns la un acord cu clubul nostru privind încetarea raporturilor contractuale.

În vârstă de 24 de ani, Velisar a fost unul dintre jucătorii care a evoluat cu Petrolul în patru eșaloane diferite (Liga A Prahova, Liga a 3-a, Liga a 2-a și Superliga), iar în această vară revenise de la Concordia Chiajna, acolo unde a fost împrumutat pe parcursul stagiunii de primăvară.

Mulțumim și mult succes în continuare, Mihai Velisar!

Sursă: FC Petrolul

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *