logo
RNTV Live

Trei bărbați au căzut într-un bazin de canalizare, situat la o adâncime de cinci metri

smurd_ambulanta
Dudau Andreea Valentina

În Sibiu, trei bărbați au căzut într-un bazin de canalizare cu o adâncime de cinci metri/ Din păcate, unul dintre ei a decedat, în timp ce ceilalți doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale!

Pompierii din Sibiu intervin în această zi pentru salvarea a trei persoane care au căzut într-un bazin cu o adâncime de cinci metri.

Din nefericire, unul dintre aceștia a decedat, iar ceilalți doi au fost scoși din bazin și transportați la spital. Salvatorii au ajuns rapid la fața locului, constatând că este vorba despre un bazin de canalizare.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Sibiu, un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost extras conștient, prezentând un traumatism facial. A fost preluat de ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Sibiu.

Un al doilea bărbat, în vârstă de aproximativ 37 de ani, a fost extras în stare inconștientă, intrând în stop cardio-respirator. Echipele medicale au aplicat manevrele de resuscitare și acesta a răspuns. A fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la UPU Sibiu.

Cel de-al treilea bărbat, în jur de 35 de ani, a fost extras din bazin, dar eforturile de salvare nu au avut succes, fiind declarat decedat de către medicul prezent la fața locului.

Conform ISU Sibiu, accidentul a avut loc în localitatea Haşag. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, o autoscară, o autospecială de transport personal și victime multiple, precum și un echipaj SMURD. La locul incidentului au ajuns și două ambulanțe SAJ, una dintre ele fiind echipată cu medic.

În prezent, nu s-au stabilit încă circumstanțele exacte ale producerii acestui tragic accident.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor