logo
RNTV Live

Transportul în comun din Ploieşti, în atenţia oamenilor legii. Cei fără mască de protecţie riscă amenzi de până la 2.500 de lei. Verificări pe bandă rulantă

control-transport
Mihai Constantinescu

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, împreună cu polițiști locali, au desfășurat o acțiune în municipiul Ploiești pentru verificarea măsurilor impuse prin Legea nr. 55 din 2020, pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate.

Astfel, au fost verificate peste 40 de autovehicule destinate transportului și au fost transmise recomandări cu privire la respectarea măsurilor de protecție atât conducătorilor auto cât și pasagerilor aflați în autovehicule.

De asemenea, au fost identificate 4 persoane care nu respectau obligația de a purta masca de protecție în mijlocul de transport în comun.

Au fost aplicate peste 20 de sancțiuni contravenționale (dintre care 5 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020)  în valoare de peste 3.000 de lei.

nerespectarea măsurilor individuale de protecție constituie contravenție și se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 și 2.500 de lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-pacienta-vindecata-de-covid-19-a-revenit-la-spital/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ordine-noi-pentru-spitale-si…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-semnat-contractul-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor