Sursă foto: GSP

Fanii Petrolului au împiedicat două transferuri pe care le plănuia conducerea, dezvăluie președintele Claudiu Tudor. Este vorba despre fundașii Iasmin Latovlevici (36 de ani) și Marius Constantin (38 de ani).

Detalii despre situația lui Latovlevici puteți citi AICI. Contestat vehement de fani, din cauza gesturilor ostentative făcute pe „Ilie Oană” pe vremea când juca la Steaua (foto), acesta a fost chiar atacat la un antrenament al ploieștenilor de câțiva ultrași, care au vrut să îl dezbrace de echipament.

„A fost o mică discuție cu suporterii, a existat un episod când nu eram la club, când ei au câștigat și au făcut o horă pe teren. Suporterii sunt foarte reticenți și înfocați față de acea generație de jucători (n.r. – ai FCSB-ului).

A mai fost un episod în care Lato a înscris, s-a pus jos și s-a bucurat. Nu mai știu exact, vă spun din ce imagini mi-au arătat suporterii. A fost o discuție destul de normală, el a înțeles-o. Este un băiat extraordinar, înțelege aceste lucruri dintre suporteri și cluburi precum Petrolul, Steaua, Dinamo.

La noi, echipele depind foarte mult de suporteri, de prezența lor. Dacă suporterii n-ar mai fi pe stadion la Petrolul, am fi printre acele 8-9 echipe pe care le-a menționat Dan Șucu. Domnul Dan Șucu nu ar fi mers la Rapid, dacă nu ar fi existat acea implicare imensă a suporterilor.

De când sunt eu în conducerea echipei, de 2 ani, e prima dată când au fost mai vocali. Bine, am fost puțin atent și anul trecut, mă interesa Marius Constantin și având o comunicare foarte bună cu suporterii, i-am întrebat ce zic. M-am gândit imediat la trecutul lui rapidist și i-am întrebat.

Mi-au arătat niște imagini când Marius Constantin le arată toate cele și eu personal am renunțat, am zis că nu avem cum să-l aducem, că iese iureș. Trebuie să ții cont și de aceste lucruri”Claudiu Tudor, la emisiunea GSP Live

Marius Constantin a fost dorit la Petrolul înainte de sezonul actual, dar eșecul transferului i-a făcut pe „lupii galbeni” să se reorienteze spre Gabi Tamaș.

Sursă: GSP

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *