Sursă foto: SKY NEWS

Partenerul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la 57 de ani.

În urma unei lupte de trei ani cu ALS, partenerul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la 57 de ani. Actrița este îndurerată!

Actrița de la Hollywood l-a întâlnit pentru prima dată pe Bryan, un model devenit fotograf, în 2015. Ea l-a întâlnit pe acesta upă ce a fotografiat ziua de naștere a fiului ei Louis. Pentru Sandra, întâlnirea a venit la cinci ani după divorțul ei de Jesse James.

Familia sa a declarat pentru PEOPLE: Cu mare tristețe ne împărtășim că, pe 5 august, Bryan Randall a murit în pace după o luptă de trei ani cu ALS. Bryan a ales să-și păstreze călătoria cu SLA privată, iar cei dintre noi care aveam grijă de el am făcut tot posibilul pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători medicilor care au gestionat cazul împreună cu noi. Mulțumim și asistentelor uluitoare care ne-au devenit colege de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră.În acest moment, cerem intimitate pentru a ne împăca cu această durere și de a ne lua rămas bun de la Bryan”. Declarația a fost semnată de „Familia lui iubitoare”.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *