???????? ?????? ?? ??????? ????????: ? ?????? ? ???????!

O tânără în vârstă de 25 de ani a pierit într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Tragedia s-a petrecut aseară, pe teritoriul localității Vlădeni.

La fața locului s-au deplasat pompierii din Detașamentul Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă, precum și două ambulanțe SMURD, inclusiv o unitate de terapie intensivă mobilă, și o ambulanță SAJ.

Echipajele de intervenție au constatat că într-unul dintre autoturisme, pe scaunul din dreapta al șoferului, o femeie era încarcerată. Aceasta a fost extrăgă din mașină de către pompieri și predată personalului medical, care a început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar, decesul fiind constatat.

Șoferii celor două autoturisme au fost transportați la spital. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, asigurând desfășurarea circulației în condiții de siguranță. Totodată, au fost luate măsuri pentru prevenirea riscului de incendiu, prin deconectarea bornelor bateriilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *