logo
RNTV Live

Tragedie la teatrul din Botoșani! Un actor a fost împușcat pe scena

teatru
Constantin Corina

Într-o întâmplare nefericită, un actor a fost rănit vineri pe scena Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoşani, în timpul unei repetiţii, după ce a fost împuşcat de un coleg cu un pistol de tip airsoft.

Deși scena făcea parte din scenariul piesei, nimeni nu era conștient că pe țeava pistolului se afla un proiectil real. Actorul rănit a fost transportat la spital, unde s-a constatat că a suferit răni ușoare. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele incidentului. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani au confirmat că se desfășoară cercetări în acest sens.

Potrivit relatărilor, incidentul a avut loc atunci când actorul Răzvan Amitroaie a fost împușcat de colegul său Marius Rogojinschi, în conformitate cu textul piesei, însă din nefericire, de pe țeava pistolului de tip airsoft a ieșit un proiectil real.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, au precizat poliţiştii.

Potrivit Botoşani News, incidentul a avut loc la Teatrul „Mihai Eminescu” în timpul repetiţiilor la piesa de teatru „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor