Un tragic accident de circulație a avut loc sâmbătă seara în județul Teleorman, soldat cu decesul unui copil de cinci ani și rănirea a două femei. Autoturismul în care se aflau a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat după ce șoferul a încercat să evite o coliziune cu un tractor ce tracta două remorci.

Evenimentul a avut loc pe DJ 612, în apropierea comunei Plopii – Slăvitești.

Potrivit informațiilor preliminare oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, accidentul a fost provocat de un șofer în vârstă de 21 de ani din comuna Moșteni, județul Teleorman, care conducea autoturismul în mod regulamentar. El a încercat să evite impactul cu un tractor care trăgea două remorci, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Plopii-Slăvitești.

Ambele teste cu aparatul etilotest au indicat că niciunul dintre cei doi șoferi nu se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului.

În urma tragicului incident, un copil în vârstă de cinci ani și-a pierdut viața, iar două femei în vârstă de 39 și, respectiv, 23 de ani, au suferit răni. Toate victimele provin din comuna Moșteni, județul Teleorman.

În legătură cu acest caz, autoritățile au deschis un dosar penal care vizează uciderea din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Investigațiile continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele pentru a stabili cu exactitate circumstanțele întregului incident.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *