logo
RNTV Live

Tragedie în familia Arynei Sabalenka!

Jmhhc2g9ZjQ3NDM1M2I1MDA1YTEwZDhjNzVkYzU1OWE4YjA2M2U=.thumb
Dudau Andreea Valentina

O tragedie a lovit familia Arynei Sabalenka! Partenerul său de viață a decedat brusc la doar 42 de ani!

O dramă incredibilă a lovit familia Sabalenka! Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, clasată pe locul 2 în WTA, a încetat din viață la doar 42 de ani.

Fost jucător de hochei în NHL pentru Pittsburgh Penguins, Koltsov a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de la Salt Lake City și Vancouver. El a fost, de asemenea, un simbol pentru echipa rusă Salavat Yulaev, unde deținea funcția de antrenor.

„Cu mare regret vă informăm că antrenorul nostru, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. El a fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin și-a scris pentru totdeauna numele în istoria clubului nostru”.

Cu cinci ani în urmă, numărul doi mondial se confrunta cu pierderea tatălui său, care a plecat dintre noi la doar 43 de ani. Partenerul de viață al bielorusei urma să împlinească 43 de ani luna viitoare.

Sergey, fost hocheist, ne-a părăsit mult prea devreme din cauza unui infarct, iar șocul a fost atât de mare pentru Aryna încât a recunoscut că nu a trecut niciodată peste acea tragedie. Tatăl său a fost ghidul ei în viață și a fost cel care a îndrumat-o către tenis, astfel că sportiva din Belarus a fost profund afectată de pierderea celui mai important pilon de susținere din viața ei, conform Eurosport.

În 2021, Aryna l-a întâlnit pe Konstantin Koltsov, și el fost hocheist, care i-a oferit suport, înțelegere și iubire necondiționată. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, iar diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă. Acum, Sabalenka trebuie să facă față unui alt moment îngrozitor: iubitul său, Konstantin Koltsov, a murit brusc în Miami, unde o însoțea pe sportiva care visa la al șaselea titlu WTA 1000. Konstantin ar fi împlinit 43 de ani luna viitoare, exact vârsta la care tatăl Arynei, Sergey, a plecat “în lumea celor drepți”.

După decesul iubitului său, este foarte probabil ca Aryna Sabalenka să se retragă din competiția de la Miami. Ea ar fi trebuit să intre în concurs joi, direct în turul secund.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor