Sursă foto: UTI Grup

O fetiță în vârstă de cinci ani a decedat, în timp ce verișorul ei, în vârstă de aproape doi ani, se află în stare gravă la Spitalul din Ţăndărei, județul Ialomița. Această situație tragică survine după ce cei doi copii au fost expuși la o substanță toxică, posibil o soluție utilizată pentru deparazitarea oilor, în urma unei spălări efectuate de bunica lor, conform informațiilor furnizate de News.ro.

Vineri, poliția a comunicat că Poliția Orașului Ţăndărei a fost notificată joi seara de către personalul medical de la Spitalul Ţăndărei cu privire la aducerea la camera de gardă a doi copii, în vârstă de 5, respectiv 1 an și 11 luni, presupus intoxicați cu o substanță. Tragicul incident a dus la decesul fetiței de cinci ani, în timp ce copilul în vârstă de un an și 11 luni se află în stare gravă la Spitalul Orășenesc Ţăndărei.

După verificări, poliţiştii au stabilit că o altă fată, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare.

Fata de zece ani şi băiatul de un an şi 11 luni sunt fraţi, iar fetiţa de cinci ani care a murit era verişoara lor. Copiii ar fi fost spălaţi cu o substanţă toxică, posibil tomoxan, de bunica lor, o femeie de 35 de ani, din Ţăndărei.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului. Totodată a fost informată D.G.A.S.P.C. Ialomiţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *