Sursă foto: Fundația pentru SMURD

Cinci membri ai aceluiași partid politic și pilotul unui avion mic au pierdut viața într-un tragic accident petrecut miercuri în centrul Columbiei, potrivit declarațiilor autorităților țării.

Cei cinci pasageri, inclusiv cel puțin o femeie, erau toți membri ai partidului de dreapta Centro Democrático, fostul partid prezidențial al lui Alvaro Uribe. Evenimentul nefericit s-a produs în orașul San Luis de Gaceno, în departamentul Boyaca, iar autoritatea de aviație civilă a inițiat o anchetă pentru a determina cauzele prăbușirii.

Partidul și-a exprimat regretul pe Twitter, calificând tragicul eveniment drept o „tragedie”, care a dus la decesul fostei senatoare Nohora Tovar, a deputatului departamental Dimas Barrero și a consilierului municipal din Villavicencio, Oscar Rodriguez.

Conform presei locale, avionul se îndrepta spre Bogota de la Villavicencio, pentru a participa la o adunare a partidului. Președintele columbian Gustavo Petro (stânga) și-a prezentat condoleanțele pe contul său de Twitter.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *