Traficul din Ploiesti este monitorizat video doar in zona de sud a orasului. Camerele de supraveghere ale vechiului sistem sunt nefunctionale de mai mult timp. Autoritatile locale spun ca unele noi vor fi cumparate din fonduri europene.

Actualul sistem de monitorizare video din municipiul Ploiești este funcțional de aproximativ un an. Acesta este menit mai mult să descurajeze amplasarea deșeurilor ilegale pe domeniul public.

În celelalte zone ale Ploieștiului, camerele video, montate de ani de zile pentru supravegherea traficului, nu mai sunt funcționale.

Cei mai mulți ploieștenii consideră că, pentru siguranța lor, ar trebui să existe camere video amplasate în toate zonele din oraș.

Reprezentanții autorităților locale susțin că numărul de camere video va fi suplimentat  și pentru marile intersecții, zonele aglomerate și intrările în oraș.

Reprezentanții Poliției Locale susțin că, de-a lungul timpului, mai multe sesizări au fost rezolvate cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. Mai mult, există și un protocol de colaborare cu poliția și jandarmeria.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *