logo
RNTV Live

Traficanți de droguri din Prahova, prinși în flagrant/ VIDEO

bcco
Erika Stoica

Ancheta Poliției și DIICOT a dus la descoperirea unei rețele de traficanți de canabis.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, printre care și două membri ai aceleiași familii, cercetate pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Din probatoriul administrat a reieșit că, în perioada aprilie 2023 – iunie 2024, aceste persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) către consumatori din județele Dâmbovița și Prahova, la prețul de 50 de lei pentru un gram.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe 12 iunie, au fost descoperite și ridicate obiecte purtând urme de substanță, o cantitate de canabis, un cântar electronic de precizie, un grinder, precum și alte mijloace de probă.

În aceeași zi, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea a două persoane, membre ale aceleiași familii, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Totodată, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de o a treia persoană implicată.

Astăzi, 13 iunie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor două persoane reținute.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor