logo
RNTV Live

Trafic restricționat pe A2: care sunt motivele

lucrari_a2
Ștefan Petre

Circulația pe A2 București – Constanța este restricționată pe ambele sensuri în cursul zilei de marți, în anumite zone, pentru executarea unor lucrări.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a preluat un comunicat al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08:00 – 17:00, pe Autostrada A2, la kilometrul 34, sensul Constanța – București, traficul va fi restricționat pe prima bandă lucrări de foraj și montare stâlpi pentru panouri fonoabsorbante.

Tot pe autostradă pe sensul București – Constanța, în același interval orar, se va închide circulația pe a doua bandă la kilometrul 21, pentru montarea parapetului median.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă în aceste zone și să se asigure înaintea schimbării benzii, semnalizând această intenție!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor