logo
RNTV Live

TRAFIC ÎNTRERUPT PE DN 14, ÎN URMA UNUI ACCIDENT

Imagine WhatsApp 2023-12-26 la 19.13.51_d7a0b5ba
Constantin Corina

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române raportează un accident rutier pe DN 14 Mediaș-Sighișoara, la ieșirea din municipiul Mediaș, județul Sibiu. Incidentul implică un microbuz de 8+1 persoane și un autoturism, soldat cu leziuni pentru șapte persoane din microbuz.

La locul intervenției au fost alocate 1 autospecială de stingere, 2 ambulanțe SMURD, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SAJ.

Acestea sunt conștiente și vor primi îngrijiri medicale. Planul roșu de intervenție a fost activat, iar circulația este blocată în ambele direcții. Se estimează reluarea normală a traficului în 45 – 60 de minute.

Din informațiile primite la acest moment, în evenimentul rutier au fost implicate 7 persoane. La acest moment, acestea sunt evaluate medical la fața locului.

Nu sunt persoane încarcerate.

IMAGINI:

Sursa: ISU SIBIU

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor