Sursa: Investopedia

În 2020, a fost dezvăluit că actorul plănuia să filmeze un film în spațiul cosmic iar in timp ce se afla la premiera Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One în New York City săptămâna aceasta, Cruise, a fost întrebat despre stadiul filmului de explorare a spațiului.

„Am lucrat la asta cu sârguință”, a declarat el pentru Variety.

„Vom vedea unde mergem.”

Proiectul a fost anunțat pentru prima dată de NASA în 2020, la câteva zile după ce a apărut un raport care susținea că Cruise căuta în spațiu pentru inspirație cinematografică.

Directorul NASA Jim Bridenstein a condus sarcina: „NASA este încântată să lucreze cu @TomCruise la un film la bordul @Space_Station! Avem nevoie de mass-media populară pentru a inspira o nouă generație de ingineri și oameni de știință pentru a transforma planurile ambițioase ale @NASA în realitate.”

Elon Musk, fondatorul SpaceX, a continuat cu entuziasm. „Ar trebui să fie foarte distractiv!”, a răspuns Musk într-un tweet.

Doi ani mai târziu, directorul Universal Pictures Donna Langley a confirmat producția filmului într-un interviu acordat BBC News.

„Cred că Tom Cruise ne duce în spațiu. El duce lumea în spațiu”, a spus Langley. „Acesta este planul. Avem un proiect grozav în dezvoltare cu Tom, care îl consideră că face exact asta, ducând o rachetă până la Stația Spațială și împușcând și sperăm că este primul civil care a făcut o plimbare în spațiu în afara Stației Spațiale.”

În timpul pandemiei, a cerut un apel Zoom cu noi și a primit apelul și a spus: -Băieți, am un proiect grozav și iată-l-, a spus Langley.

„Majoritatea poveștii are loc de fapt pe Pământul și apoi personajul trebuie să meargă în spațiu pentru a salva ziua.”

Sursa: people.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *