portnet.gr

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe diverse trasee din județele Alba, Bacău, Gorj, Harghita, Iași, Neamț, Sălaj, Suceava și Vaslui, unde se înregistrează căderi de zăpadă și formarea unui strat pe șosea, conform avertismentului emis de Poliția Română prin intermediul Centrului Infotrafic.

Conform unui comunicat de presă citat de Agerpres, s-a declanșat intervenția cu utilaje de deszăpezire și s-a aplicat material antiderapant.

Circulația rutieră a fost restabilită pe DN 2, la kilometrul 446 în localitatea Grăniceşti, județul Suceava. Aici, un autocamion a derapat și a rămas blocat din cauza lipsei anvelopelor de iarnă. Echipamentele de intervenție au curățat drumul, dar în zona respectivă continuă să ningă.

Porturile de la malul Mării Negre au fost închise din cauza vântului puternic, însă nu există restricții în ceea ce privește traficul aerian sau feroviar.

Polițiștii recomandă șoferilor să evite deplasarea pe drumuri dacă autovehiculele nu sunt echipate cu anvelope de iarnă și să adopte o conduită preventivă la volan în zonele unde carosabilul este acoperit de zăpadă, gheață sau polei, pentru a preveni evenimentele rutiere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *