Titi Aur Dizolvă Teoriile Conspirației În Legătură cu Moartea Pompierului care a închis Stația GPL de la Crevedia. Expertul auto afirmă că nu există niciun indiciu de planificare și că nu există suspiciuni cu privire la premeditare în cazul decesului bărbatului.

Pilotul afirmă că au avut loc erori grave care au condus la decesul bărbatului. „Nu există nicio conspirație, deoarece o conspirație nu se desfășoară într-un mod atât de neglijent și nu se întâmplă doar ce trebuie să se întâmple. (…) Persoana respectivă s-a urcat pe motocicletă fără cască, nu pot confirma dacă amândoi sau doar cursantul, ceea ce este inacceptabil.”.

Atunci când urci pe o motocicletă sau bicicletă, trebuie să porți întotdeauna cască, deoarece cel mai vulnerabil punct este capul. A acceptat să meargă așa, i-a dat acceptul, era în fața sa. Nu poți susține că era în spate și nu ar fi observat”, a subliniat Titi Aur într-o declarație pentru Adevărul.

Acesta a dat și mai multe detalii legate de tehnică:

Mâna să fie în sus, tu să fii cât mai jos. Măsura de siguranță e bună pentru că dacă te urci țărănește pe motor și ții mâinile așa cum îți vin, când pleci de pe loc și când iei de pe ambreiaj, cu dreapta accelerezi. Când accelerezi, normal corpul pleacă înspre spate. Tu ce faci? Te ții și mai strâns de ghidon și atunci accelerezi și mai tare. Cu cât accelerezi mai tare nu mai ai cum să te controlezi și nu îți vine să dai drumul la ghidon, te sperii pur și simplu”, a explicat fostul pilot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *