Sursă foto: CSM Ploiești

După ce echipa masculină a câștigat prima ediție a Olympic Summer Trophy acum o săptămână, este rândul fetelor de la echipa de junioare 3 a CSM Ploiești să participe la competiția organizată de RFH Sports & Management și Primăria Orașului Buftea.

Întrecerea sportivă are loc în weekend la Sala de sport a Liceului Tehnologic „Dumitru Dumitrescu” din localitatea ilfoveană.

La fel ca turneul masculin, competiția feminină include 8 echipe și este în principiu destinată junioarelor 2. Cu toate acestea, CSM Ploiești va participa cu echipa pregătită de Leonard Cristescu, cu campioanele sezonului trecut la categoria J4, care au urcat în J3 în această vară și sunt obișnuite să reprezinte clubul Ramonei Farcău la competițiile de acest gen.

CSM Ploiești a fost repartizat în Grupa B, alături de HC VM Zalău, CS Rapid București și Prosport Focșani, echipe pe care le va întâlni în următoarele meciuri:

Vineri:

  • Ora 12:00, CSM Ploiești vs. HC VM Zalău
  • Ora 17:30, CSM Ploiești vs. CS Rapid București

Sâmbătă:

  • Ora 17:00, CSM Ploiești vs. Prosport Focșani

Faza finală a competiției este programată pentru duminică, când vor avea loc atât semifinalele la orele 10:00 (A1-B2) și 12:00 (B1-A2), cât și finalele la orele 14:00 și 17:00.

Lotul de jucătoare pe care Leonard Cristescu îl va folosi la Buftea cuprinde următoarele nume: Bianca Biota, Daria Ioanițiu și Bianca Vesel (portari), Ana Maria Dincă, Ana Maria Filip, Sara Curcan, Daria Gheorghe, Andra Matei, Andrada Dorobăț, Bianca Brînzaru, Diana Constantinescu, Daria Marin, Andra Georgescu, Alisia Alecu, Ilinca Dudu și Miruna Andronache (jucătoare de câmp).

Invitata specială al ediției de anul acesta va fi Valeria Motogna, fostă componentă a echipei naționale a României, multiplă campioană națională, vicecampioană mondială și portdrapel al României la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *