Emisiunea de televiziune „The Idol” a fost anulată după doar un sezon, prost primit, a confirmat HBO.

„După multă gândire și considerație, HBO, precum și creatorii și producătorii au decis să nu continue cu un al doilea sezon. The Idol a fost unul dintre cele mai provocatoare programe originale ale HBO și suntem mulțumiți de răspunsul puternic al publicului.”, a declarat un purtător de cuvânt al HBO într-o declarație trimisă marți la CNN.

Serialul în cinci părți a urmat-o pe Lily-Rose Depp ca o vedetă pop în stil Britney, care se îndrăgostește de un lider de cult și proprietar de club de noapte, interpretat de Abel „The Weeknd” Tesfaye, trăgând cortina înapoi pentru a arăta latura moale a jocului. industria muzicala.

Variety a numit-o o „fantezie masculină sordidă”, scriind: „Nu ar trebui să fie nevoie de degradare și suferință pentru a o face pe Jocelyn mai puternică. Publicul „Euphoria” nu va fi prea surprins de felul rușinos al lui Levinson ce tratează personajul lui Depp, deoarece atât ea, cât și serialul par prinse sub degetul lui The Weekend.”

„Expresia „De la sublim la ridicol” s-a simțit rareori mai potrivită decât vizionarea „The Idol”, noua dramă HBO aspirantă-sexy”, a spus o recenzie de la CNN Brian Lowry în iunie.

Lowry a adăugat mai târziu că HBO „s-a încheiat cu o „Showgirls” ridicol de proast pentru vremurile noastre, ducându-și seria de succese dramatice extraordinare (vezi „Succession”, „The White Lotus” și „The Last of Us”) într-un prăbușire și oprire vizibilă.”

În timp ce spectacolul „s-a aplecat pe spate (și ocazional în față și în lateral) pentru a se simți provocator… cel mai important defect nu a fost atât de mult ofensiv, ci pur și simplu plictisitor, o calitate care a persistat pe parcursul celor cinci episoade”, a scris Lowry.

„HBO poate anula „The Idol” ca un experiment de libertate creativă care nu a dat roade, ceea ce se întâmplă tot timpul”, a concluzionat Lowry.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *